Usein kysytyt kysymykset

Tekstiviestilahjoitus.fi on palvelun nimi. Mikä yritys on palvelun taustalla?

Palvelun taustalla on SecuryCast Oy niminen yritys. SecuryCast on lukuisien hyväntekeväisyysjärjestöjen luotettu kumppani jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta, tarjoten tietotaitonsa lisäksi useat varainhankinnan lahjoituspalvelut (tekstiviestilahjoitus, puhelinlahjoitus, verkko/mobiililahjoitus sekä arpajaiset ja TV -keräykset).

Kenelle tekstiviestilahjoitus.fi -palvelu soveltuu?

Tekstiviestilahjoitus.fi -palvelu soveltuu erittäin hyvin järjestöille tai yliopistoille, jotka haluavat kustannustehokkaasti ja nopeasti saada oman kampanjansa tueksi tekstiviestillä tehtävän kertalahjoittamisen.
Usein tekstiviestilahjoitus.fi -palvelun käyttäjien lahjoitus määrät ovat suhteellisen maltillisia, jolloin kulujen ja tuottojen suhde on hyvä. Laajemmassa toiminnassa, suosittelemme Teitä olemaan yhteydessä meihin.

Mitä tarvitsen palvelun aloittamiseksi?

Tarvitset yhdistyksen, jolla on y-tunnus / rekisterinumero ja rahankeräyslupa. Lisäksi tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, jota käytetään sisäänkirjautumisen tunnuksena.

Miten käytän palvelua? ja miten pääsen alkuun?

Palvelun käyttäminen on helppoa. Palveluun rekisteröitymisen jälkeen, perustatte verkkosivuilla keräyksen ja palvelun. Ennen ensimmäisen palvelunne käyttöönottoa, me aktivoimme palvelusi. Palveluiden aktivointi vaatii, että olemme saaneet Teiltä allekirjoitetun sopimuksen ja voimassaolevan keräysluvan. Jatkossa voitte perustaa uusia palveluita tarpeidenne mukaisesti. Voitte seurata keräyksenne etenemistä palvelusta livenä. Kun lahjoitus saapuu, näette sen heti. Kerran kuukaudessa haette palvelusta kirjanpidon maksutositteen ja me maksamme keräyksesi tuoton kuukausittain automaattisesti.

Ette peri kaksiosaisista avainsanoista kuukausi- tai aloittamismaksua, mutta kuinka paljon yhdestä lahjoituksesta menee kuluihin?

Teleoperaattorien ja meidän laskutuspalkkio on yhteensä noin 25% (sisältää laskutuspalkkioiden alv24%). 10 euron lahjoituksesta järjestön osuus on siis 7,50 euroa (sisältää arvonlisäveroa 0,48 euroa). Lue lisää hinnastostamme.

Mistä kulu koostuu?

25% kulu sisältää operaattorien laskutuspalkkion, SecuryCast Oy laskutuspalkkion ja edellä mainittujen omasta laskutuspalkkiostaan menevän arvonlisäveron valtiolle.

Minkä suuruisia lahjoituksia palvelussa voi tehdä?

Palvelussa voi tehdä 1, 5, 10, 20, 30 ja 40 euron lahjoituksia. Muut hintaluokat tasaeuroin 1 - 50, erillisellä sopimuksella.

Mikä on kaksiosainen avainsana?

Palveluun on määritelty seuraavat kaksiosaisen avainsanapalvelun ensimmäiset osat vakioiksi: 1E, 5E, 10E, 20E, 30E, 40E, 1€, 5€, 10€, 20€, 30€, 40€, 1, 5, 10, 20, 30, 40. Asiakas perustaa palvelulla itsenäisesti kaksiosaisen avainsanapalvelun toisen osan ja päättää itsenäisesti mitä kaksiosaista avainsana markkinoinnissaan käyttää.

Alla esimerkki,
Asiakas perustanut palvelussa avainsanan AUTA
Asiakas voi markkinoida tekstiviestilahjoitusta seuraavilla tavoilla

Lahjoita 1€, lähetä tekstiviesti 1E AUTA numeroon 16588
Lahjoita 5€, lähetä tekstiviesti 5E AUTA numeroon 16588
Lahjoita 10€, lähetä tekstiviesti 10E AUTA numeroon 16588
Lahjoita 20€, lähetä tekstiviesti 20E AUTA numeroon 16588
Lahjoita 30€, lähetä tekstiviesti 30E AUTA numeroon 16588
Lahjoita 40€, lähetä tekstiviesti 40E AUTA numeroon 16588

Vastaavasti, asiakas voi käyttää ensimmäisessä osassa 1€, 5€, 10€, 20€, 30€, 40€, 1, 5, 10, 20, 30 tai 40 merkkejä. Huolimatta siitä mitä avainsanoja asiakas markkinoinnissaan käyttää, palvelu hyväksyy lahjoitukseksi kaikki edellä olevilla ensimmäisillä avainsanoilla ja asiakkaan itse perustamallaan avainsanalla tehdyt lahjoitukset.

Mikä on yksiosainen avainsana?

Mikäli asiakas haluaa yksiosaisen avainsana omaan käyttöönsä, tulee asiakkaan tehdä siitä erillinen tilaus toimittajalle. Toimittaja perustaa asiakkaalle yksiosaisen avainsanan pyynnöstä. Perustamisen jälkeen toimittaja toimittaa asiakkaalle palvelun kuvauksen ja markkinointiohjeen. Yksiosainen avainsana on maksullinen.

Alla esimerkki,
Asiakas haluaa yksiosaisen avainsanan AUTA
yksiosaisen avainsanan AUTA perustaminen ja kuukausimaksu sisältää kaikki alla mainitut avainsanat ja hintaluokat AUTA1, AUTA5, AUTA10, AUTA20, AUTA30 ja AUTA40.

Asiakas voi markkinoida tekstiviestilahjoitusta seuraavilla tavoilla

Lahjoita 1€, lähetä tekstiviesti AUTA1 numeroon 16588
Lahjoita 5€, lähetä tekstiviesti AUTA5 numeroon 16588
Lahjoita 10€, lähetä tekstiviesti AUTA10 numeroon 16588
Lahjoita 20€, lähetä tekstiviesti AUTA20 numeroon 16588
Lahjoita 30€, lähetä tekstiviesti AUTA30 numeroon 16588
Lahjoita 40€, lähetä tekstiviesti AUTA40 numeroon 16588

Palvelu tunnistaa lahjoituksiksi myös välilyönneillä tehdyt lahjoitukset, esimerkiksi AUTA 10 on sama kuin AUTA10.

Jos haluamme käyttää kohdennettua tekstiviestimarkkinointia, osana omaan kampanjaamme, miten meidän tulee toimia?

Toimitatte meille sähköpostilla (asiakaspalvelu@tekstiviestilahjoitus.fi) lähetettävän viestin, mahdollisesti oman puhelinnumerokantanne ja toiveenne lähetysaikataululle. Me kytkemme lähetyksen lähetysjärjestelemään, ajamme operaattoridatan, poistamme tuplanumerot, poistamme markkinointikiellon antaneet ja suoritamme lähetyksen. Lähetyksen tulokset toimitamme Teille viimeistään 2 päivän kuluessa lähetyksestä.

Milloin lahjoituksista kertyneet varat tuloutetaan?

Varat tuloutetaan kuukausikohtaisesti yli puolentoista kuukauden viiveellä. Esimerkiksi tammikuussa tehdyt lahjoitukset tuloutetaan maaliskuun 21. päivä. Muut kuukaudet samalla rytmillä. Maksupäivä on aina 21 pv. Tuloutusaikataulu perustuu operaattorien raportointi- ja maksurytmiin.

Minulla on kaikki tarvittava keräyksen aloittamiseksi, mutta keräystäni ei ole vielä aktivoitu. Kauanko keräyksen aktivointi kestää?

Aktivointi edellyttää allekirjoitettua sopimusta ja voimassaolevaa keräyslupaa. Käymme läpi kaikki keräysluvat, jotta voimme varmistua niiden aitoudesta. Vasta kun olemme varmistuneet tietojen oikeellisuudesta, aktivoimme keräyksen järjestelmässä. Aktivoinnissa voi mennä viikko, normaalisti teemme aktivoinnin 1-2 arkipäivässä.

Jos tarvitsen tekstiviestilahjoituksen lisäksi myös muita lahjoitustapoja tai keräystoimintani on laajempaa, miten minun tulee toimia?

Muut tarjoamamme varainhankinnan lahjoituspalvelut ovat kerta- ja kuukausilahjoittaminen tekstiviestillä, puhelinlahjoitus, verkko/mobiililahjoitus, arpajaiset, TV -keräykset ja varainhankinnan konsultointi. Meillä on kokemusta varainhankinnan palveluista jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta.
Mikäli haluatte lisätietoa laajemmasta palvelustamme ja sen sopimuksesta, niin olettehan ystävällisesti yhteydessä myynti@securycast.com

Miten haen rahankeräyslupaa?

Rahankeräyslupa haetaan Poliisihallitukselta. Mikäli haluat käyttää Tekstiviestilahjoitus.fi palvelua liitä hakemukseen palvelukuvauksemme.

Tarvitsevatko poliittiset puolueyhdistykset rahankeräyslupaa?

Poliittiset puolueyhdistykset tai ehdokasta tukevat yhdistykset tarvitsevat pääsääntöisesti rahankeräysluvan. Poikkeus on laissa määritelty kampanja-aika, joka alkaa kuusi kuukautta ennen vaaleja ja päättyy kaksi viikkoa vaalien jälkeen. Kampanja-aikana yhdistykset voivat kerätä varoja vaalikampanjan kulujen kattamiseksi. Lue lisää rahankeräyslaista.

Olen ehdolla vaaleissa. Voinko kerätä rahaa kampanja-aikana?

Vaikka poliittiset puolueet eivät tarvitse rahankeräyslupaa, niin yksityiset ehdokkaat eivät voi kerätä rahaa omalle tililleen kampanja-aikana. Lahjoitusrahat tulee aina tilittää yhdistyksen tilille, joten jos haluat kerätä rahaa ehdokkaana tekstiviestilahjoituksilla, niin ota yhteys paikallisosastoosi tai piiriisi. Jokaiselle ehdokkaalle on kyllä mahdollista tehdä yksilöity avainsana, jolla on oma raportointi. Lahjoitukset tilitetään osastolle tai piirille, joka sitten jakaa rahat eteenpäin.